21 0994 0675
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  ΑΝΩ ΤΩΝ 19.99€
BLACK FRIDAY CRAZY SALES

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ SCRUNCHIES

ΚΩΔ: 103

3.00 €

ΧΡΩΜΑΤΑ

Μαύρο
Μπλέ
Γκρι
Πούρο
Θέλω να ειδοποιηθώ όταν θα είναι διαθέσιμο!
OK
Δερματινά scrunchies σε πολλά χρώματα.
Αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή της παράδοσης του δέματος  στον διανομέα (courier) με μετρητά και δεν χρειάζεται η χρήση πιστωτικής κάρτα.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εντός την Ελλάδας και Κύπορυ και έχει επιπλέον χρέωση 3€ 

Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα αν παραλάβετε από το κατάστημα της εταιρείας courier ( ACS - Elta courier ) της περιοχής σας που θα έχει το δέμα σας.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι το ποσό της αντικαταβολής δεν πιστώνεται στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων.
 
Πιστωτική - Χρεωστική - Προπληρωμένη κάρτα ( Alpha e-Commerce )
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω χρεωστικών- πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών ( Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με την χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 
Paypal
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω paypal.
Μετά την επιλογή αυτή μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλοντης σελίδας του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας.

Τραπεζική κατάθεση 
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς . Σε περίπωτση που η κατάθεση πραγματοποιηθεί από διαφορετική τράπεζα  τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη .

Αlpha Bank :  GR89 0140 4630 4630 0210 1054 899

Πειραιώς Bank :  GR64 0172 0660 0050 6603 7227 098

Εθνική Τραπεζα :  GR31 0110 0890 0000 0890 1944 093

Eurobank :  GR66 0260 3200 0002 2020 1168 006


Δικαιούχος Λογαριασμού : Μακρίδης Βασίλειος 

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής:
 1. Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί έντος 3 ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας , διαφορετικά θα ακυρώνεται αυτόματα 
 2. Στην αιτιολογία να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας που λαμβάνεται σε email
 3. Κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2109940675 ή μέσω email: [email protected] 

Παραλαβή και Πληρωμή στο κατάστημα
Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής αφορά παραγγελίες μόνο με επιλογή παραλαβής (Παραλαβή Από Κατάστημα) ή Click Away ). Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
Η (Παραλαβή και Πληρωμή στο κατάστημα) γίνεται μόνο από το φυσικό μας κατάστημα με διακριτικό τίτλο Piazza και από την διεύθυνση Βύρωνος 21 , Ηλιούπολη , Τ.Κ. 16342) και δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων σε παραγγελίες που ολοκληρώνονται με αυτόν τον τρόπο.
Αλλαγή Προϊόντων
Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σχέδιο μπορείτε να προχωρήσετε σε αντικατάσταση του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς:
 
Ελλάδα
Το κόστος της αλλαγής είναι 5€

Κύπρος
Αλλαγές προϊόντων από την Κύπρο γίνονται με χρέωση του πελάτη και μόνο με την χρήση ανιχνεύσιμης υπηρεσίας μεταφοράς (courier).
Μπορείς να καλέσεις στο +357 7777780 την Kronos Express  ή να το πας στο κοντινότερο κατάστημα της περιοχής σου και να επιστρέψεις το δέμα σου 
Θα πρέπει να μας έχεις ενημερώσει για το νέο προιόν / μέγεθος  που επιθυμείς για να το δεσμέυσουμε και μόλις λάβουμε το δέμα σου θα αποσταλεί το νέο 

Εξωτερικό
Xώρες του εξωτερικού γίνονται με χρέωση του πελάτη και μόνο με την χρήση ανιχνεύσιμης υπηρεσίας μεταφοράς (courier).
Θα πρέπει να μας έχεις ενημερώσει για το νέο προιόν / μέγεθος  που επιθυμείς για να το δεσμέυσουμε και μόλις λάβουμε το δέμα σου θα αποσταλεί το νέο
 
Σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Προϋποθέσεις επιστροφής / αλλαγής :
 • Το προϊόν/τα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής, να μην έχει φορεθεί, να φέρει όλα τα ταμπελάκια,  χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
 • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία ενώ όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από τo Piazzashoes.gr
 • Στην περίπτωση  αλλαγής περισσότερων από 1 προϊόντα που αφορούν την ίδια παραγγελία θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.
Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα αλλαγής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109940675 ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί.
Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την αλλαγή, τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία και τυλίξτε το δέμα με χαρτί περιτυλίγματος ή οποιαδήποτε σακούλα για να φτάσουν τα προϊόντα σε άριστη  κατάσταση
 
Διαδικασία αλλαγής από το φυσικό μας κατάστημα PiazzaShoes
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας και από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς καμία επιβάρυνση αρκεί να πληρούνται οι όροι που αναφέρονται παραπάνω.
 
Επιστροφή προϊόντων

Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σχέδιο μπορείτε το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς και να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Ελλάδα
Το κόστος είναι 3€ και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής ( στην επιστροφή δεν υπολογίζονται τα αρχικά έξοδα μεταφορικών / αντικαταβολής )  .
Αν η αρχική παραγγελία είχε δωρεάν μεταφορικά και το προϊόν/τα που επιστρέφετε δεν καλύπτουν το ποσό των δωρεάν μεταφορικών τότε κρατούνται από την επιστροφή και τα αρχικά έξοδα .
Αν η αρχική παραγγελία είχε δωρεάν μεταφορικά ή αντικαταβολή κρατείτε και το αρχικό κόστος τον εξόδων .
Αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί μέσο PAYPAL τα  χρήματα επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο  .

Εξωτερικό / Κύπρος 
Το κόστος της επιστροφής καθορίζεται από τον εκάστοτε τιμοκατάλογο αποστολών και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής ( αν είναι με χρέωσει παραλήπτη ) 
 
Σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών οι επιστροφές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Προϋποθέσεις επιστροφής / αλλαγής :
 • Το προϊόν/τα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής, να μην έχει φορεθεί, να φέρει όλα τα ταμπελάκια,  χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
 • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία ενώ όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από τo Piazzashoes.gr
 • Στην περίπτωση επιστροφής περισσότερων από 1 προϊόντα που αφορούν την ίδια παραγγελία θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.
Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα επιστροφής , θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109940675 ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί.
Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την επιστροφή , τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία και τυλίξτε το δέμα με χαρτί περιτυλίγματος ή οποιαδήποτε σακούλα για να φτάσουν τα προϊόντα σε άριστη  κατάσταση
 
Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας η επιστροφή σας πραγματοποιείται μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες.
 
Διεύθυνση επιστροφής
Βύρωνος 21 , Ηλιούπολη , τ.κ. 16342 τηλέφωνο 2109940675
 
Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα . Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha Bank και ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε κάποια άλλη τράπεζα, εκτός των άνω . Το κατάστημα μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.

Επιστροφές χρημάτων στο το φυσικό μας κατάστημα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ
 
Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - AlternativeDisputeResolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
 
Ελλάδα
Τα προϊόντα μας στην Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS - ELTA  Courier ) .
 
 1. Με Courier στον χώρο σας (Στην διεύθυνση που θα καταχωρήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ) .
 2. Με Courier και παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα των άνω συνεργαζόμουν εταιρειών .
 3. Επιλέγοντας Χωρίς καμία επιβάρυνση ( Click Away ) - παραλαβή από κατάστημα μας PiazzaShoes ( Βύρωνος 21 , Ηλιούπολη τ.κ. 16342 )
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το έξοδα αποστολής για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα διαμορφώνονται ως εξής .
 • ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 19,99€
 • 2€ για παραγγελίες έως 19,99€ 
 
Για ( Click Away ) - Παραλαβή από το κατάστημα μας Piazza Shoes
Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας καταστήματα χωρίς καμία επιβάρυνση. Μόλις η παραγγελία που έχετε ολοκληρώσει μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Piazzashoes.gr είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε μέσω SMS ή Viber & email  για να περάσετε να την παραλάβετε. Όλες οι παραγγελίες θα αποδεσμεύονται μετά από 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του email επιβεβαιώσεις παραλαβής .
* Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να επιλέξη ή να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών 
Κύπρος
Τα προϊόντα μας στην Κύπρο αποστέλλονται  με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Kronos Express  στον χώρο σας (Στην διεύθυνση που θα καταχωρήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ) .

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το έξοδα αποστολής για παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο είναι 4€ 
 

Εξωτερικό
Τα προϊόντα μας στον Εξωτερικό  αποστέλλονται  με την  εταιρεία ταχυμεταφορών DHL και υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι παραλαβής
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στον χώρο σας, επιλέγοντας αποστολή με courier/ταχυδρομείο. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία και το δέμα σας είναι έτοιμο για αποστολή θα ενημερωθείτε μέσω emailμε τον αριθμό αποστολής .

Τα έξοδα για παραγγελίες με προορισμό το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και στις χώρες ( ΑΥΣΤΡΙΑ – ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΒΕΛΓΙΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΛΤΑ – ΜΟΝΑΚΟ -  ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΡΟΜΑΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ) διαμορφώνονται ως εξής
 • ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 199€
 • 15€ για παραγγελίες έως 199€
Το έξοδα αποστολής για παραγγελίες με προορισμό το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και στις χώρες ( ΑΛΒΑΝΙΑ - ΑΝΔΟΡΑ - ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ - ΓΚΕΡΝΣΕΫ (ΝΗΣΟΙ ΜΑΓΧΗΣ) - ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΚΑΝΑΡΙΟΙ ΝΗΣΟΙ - ΚΟΣΟΒΟ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ - ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕΣ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - Π.Γ.Δ.Μ. - ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ - ΣΕΡΒΙΑ - ΤΖΕΡΣΕΫ (ΝΗΣΟΙ ΜΑΓΧΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ  ) διαμορφώνονται ως εξής 
 • ΔΩΡΕΑΝ  για παραγγελίες άνω των 249€
 • 19€ για παραγγελίες έως 249€
Το έξοδα αποστολής  για παραγγελίες με προορισμό το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και στις χώρες ( ΗΠΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ - ΜΕΞΙΚΟ ) διαμορφώνονται ως εξής.
 • ΔΩΡΕΑΝ  για παραγγελίες άνω των 299€
 • 25€ για παραγγελίες έως 299€

Χρόνος Αποστολής
Όλες οι παραγγελίες εξυπηρετούνται από το κατάστημα μας εντός εργάσιμων ημερών και οραρίων. Ο παρακάτω χρόνος ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση αργιών , εορτών και σε γεγονότα ανωτέρας βίας.

Χρόνος παράδοσης
Ελλάδα 
Αττική & μεγάλες πόλεις 1-3 εργάσιμες
Χερσαίοι & νησιωτική προορισμοί  1-4 εργάσιμες
Δυσπρόσιτες περιοχές    1-5 εργάσιμες
 
Κύπρος
Όλες οι παραγγελίες συλλέγονται και αποστέλλονται από το κατάστημα μας κάθε Τετάρτη έως τις 12:00 και ο χρόνος παράδοσης είναι από 5 έως 12 ημέρες 

* οι εργάσιμες ημέρες υπολογίζονται από την ημέρα αποστολής του δέματος
(Οι αλλαγές/επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)


Εξωτερικό
 Όλες οι παραγγελίες συλλέγονται και αποστέλλονται άμεσα και ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-5 εργάσιμες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ποσό των μεταφορικών δεν πιστώνεται στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων. 
Το κατάστημα μας PiazzaShoes.gr έχει την ευθύνη της μεταφοράς & παράδοσης των προϊόντων σας. Αφού την παραλάβετε η ευθύνη μεταφέρετε σε εσάς. Επίσης στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων η ευθύνη είναι στον πελάτη.  
 
Cards
Cards
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!