ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Close
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€
cart 0

Το καλάθι μου (0)

Πολιτική Αλλαγών

Αλλαγή Προϊόντων
Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σχέδιο μπορείτε να προχωρήσετε σε αντικατάσταση του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς:
 
Ελλάδα
Το κόστος της αλλαγής είναι 5€

Κύπρος
Αλλαγές προϊόντων από την Κύπρο γίνονται με χρέωση του πελάτη και μόνο με την χρήση ανιχνεύσιμης υπηρεσίας μεταφοράς (courier).
Μπορείς να καλέσεις στο +357 7777780 την Kronos Express  ή να το πας στο κοντινότερο κατάστημα της περιοχής σου και να επιστρέψεις το δέμα σου 
Θα πρέπει να μας έχεις ενημερώσει για το νέο προιόν / μέγεθος  που επιθυμείς για να το δεσμέυσουμε και μόλις λάβουμε το δέμα σου θα αποσταλεί το νέο 

Εξωτερικό
Xώρες του εξωτερικού γίνονται με χρέωση του πελάτη και μόνο με την χρήση ανιχνεύσιμης υπηρεσίας μεταφοράς (courier).
Θα πρέπει να μας έχεις ενημερώσει για το νέο προιόν / μέγεθος  που επιθυμείς για να το δεσμέυσουμε και μόλις λάβουμε το δέμα σου θα αποσταλεί το νέο
 
Σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Προϋποθέσεις επιστροφής / αλλαγής :
  • Το προϊόν/τα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής, να μην έχει φορεθεί, να φέρει όλα τα ταμπελάκια,  χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία ενώ όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
  • Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από τo Piazzashoes.gr
  • Στην περίπτωση  αλλαγής περισσότερων από 1 προϊόντα που αφορούν την ίδια παραγγελία θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.
Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα αλλαγής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109940675 ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί.
Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την αλλαγή, τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία και τυλίξτε το δέμα με χαρτί περιτυλίγματος ή οποιαδήποτε σακούλα για να φτάσουν τα προϊόντα σε άριστη  κατάσταση
 
Διαδικασία αλλαγής από το φυσικό μας κατάστημα PiazzaShoes
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας και από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς καμία επιβάρυνση αρκεί να πληρούνται οι όροι που αναφέρονται παραπάνω.
 
Επιστροφή προϊόντων

Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σχέδιο μπορείτε το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς και να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Ελλάδα
Το κόστος είναι 3€ και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής ( στην επιστροφή δεν υπολογίζονται τα αρχικά έξοδα μεταφορικών / αντικαταβολής )  .
Αν η αρχική παραγγελία είχε δωρεάν μεταφορικά και το προϊόν/τα που επιστρέφετε δεν καλύπτουν το ποσό των δωρεάν μεταφορικών τότε κρατούνται από την επιστροφή και τα αρχικά έξοδα .
Αν η αρχική παραγγελία είχε δωρεάν μεταφορικά ή αντικαταβολή κρατείτε και το αρχικό κόστος τον εξόδων .
Αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί μέσο PAYPAL τα  χρήματα επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο  .

Εξωτερικό / Κύπρος 
Το κόστος της επιστροφής καθορίζεται από τον εκάστοτε τιμοκατάλογο αποστολών και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής ( αν είναι με χρέωσει παραλήπτη ) 
 
Σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών οι επιστροφές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Προϋποθέσεις επιστροφής / αλλαγής :
  • Το προϊόν/τα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής, να μην έχει φορεθεί, να φέρει όλα τα ταμπελάκια,  χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία ενώ όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
  • Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από τo Piazzashoes.gr
  • Στην περίπτωση επιστροφής περισσότερων από 1 προϊόντα που αφορούν την ίδια παραγγελία θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.
Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα επιστροφής , θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109940675 ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί.
Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την επιστροφή , τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία και τυλίξτε το δέμα με χαρτί περιτυλίγματος ή οποιαδήποτε σακούλα για να φτάσουν τα προϊόντα σε άριστη  κατάσταση
 
Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας η επιστροφή σας πραγματοποιείται μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες.
 
Διεύθυνση επιστροφής
Βύρωνος 21 , Ηλιούπολη , τ.κ. 16342 τηλέφωνο 2109940675
 
Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα . Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha Bank και ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε κάποια άλλη τράπεζα, εκτός των άνω . Το κατάστημα μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.

Επιστροφές χρημάτων στο το φυσικό μας κατάστημα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ
 
Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - AlternativeDisputeResolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!
Fancybox